Coaching

Coaching

Mijn coaching is lifechanging!  

Ik werk als coach communicatie en stressmanagement voor mensen in de hoge risicoberoepen. Een complete coach voor de werkvelden binnen de geüniformeerde wereld.  

Persoonlijke ontwikkeling start met jezelf beter leren kennen. We hebben allemaal een rugzak aan ervaring en soms verlies je wat ballast en laat je dat achter op een plek. Soms nemen we iets teveel ballast mee en dat voel je na een tijdje in je fysiek en mentaal. Ik heb zelf zoveel mooie boeken en opleidingen mogen volgen en toch gaat het erom mijn theorie ook in de praktijk toe te passen. Te proberen en te ervaren en daarbij mag je zelfs fouten maken en dan begin je gewoon weer overnieuw.  

Door inzicht te krijgen in wie je bent en te ontdekken wat je kernwaarden, drijfveren, talenten en positieve krachten zijn – maar ook wat je valkuilen – waar je minder goed in bent – zijn. Wat zijn je patronen en hoe kan jij deze patronen doorbreken? Wat houdt je tegen om te doen wat je wilt doen? Wat heb je er voor nodig? Wat wil je nu echt en waar krijg je energie van? Hoe kan je meer loslaten en de doelen soms wat minder hoog leggen?  

Ontwikkel een breder en dieper beeld van wie jij bent. Met Ivo Recourt PowerCoaching maak je altijd een persoonlijk plan. We gaan in kaart brengen wie je bent en waar je vandaan komt.   

Er is geen standaard coaching die ik gebruik. Coaching is ook niet standaard en vraagt om goede vragen en tenslotte moe(d)t jij naar een next level en door met wat jij graag wilt doen en waar je energie van krijgt.  

De intake van de coaching is altijd gratis en kan zowel online of fysiek.  

Ben je nieuwsgierig geworden? 

Vul het contactformulier in en start je aanvraag.